Online Player, Ashton K., zei: “Ik was gewend om jarenlang telefonisch in te zetten op voetbal.

Mijn ogen waren geopend voor de ongelofelijke hoeveelheid opties die ik had om te wedden toen ik deze site vond. Ik had geen idee dat ik op een gok kon wedden De helft van het spel, of zelfs slechts een kwart. Ik zal je vertellen wat, geeft me de gokopties die ik jaren geleden had gewenst

Wat betreft weddenschappen biedt de site drie (3) verschillende weddenschapsinterfaces: een standaardversie, een light-fast versie van alleen tekst en een grafische en opwindende versie voor diegenen die het leuk vinden om het werk van een aantal zeer getalenteerde webontwerpers te zien. De lijnen worden duidelijk weergegeven en zijn gemakkelijk te vinden. Je kunt rechte weddenschappen, teasers, parlays en meer online spelen. Je krijgt een bevestigingsscherm te zien om je weddenschappen te bekijken voordat je ze indient, en je hebt een complete geschiedenis van al je inzetten online, zodat je ze niet thuis hoeft te archiveren. De site is de complete tool voor de sportgokker. Je kunt ook statistieken en scores bekijken, en er is zelfs een erg populair chatforum waar gokkers hun populairste keuzes plaatsen.

Weddenschappen

De bonussen en loyaliteitsbeloningen die biedt, zijn van grote verscheidenheid. Je kunt kiezen uit loyaliteitspakketten waarmee je in het volgende vliegtuig naar Costa Rica kunt reizen om de 5-sterren-spa en -club te bezoeken die BOS gebruikt om geld of gratis speelbonussen te verdienen. Als je met een vertegenwoordiger spreekt, laat hem je een overzicht geven van alle beschikbare opties voor je stortingsbedrag, en BOS garandeert je dat je precies het beloningsprogramma vindt dat je zoekt.