“Ik zou Peter Schmeichel kiezen onder keepers. Niet alleen omdat hij een Deen is, zoals ik, maar ook omdat hij veel trofeeën won. Naar mijn mening is hij zonder twijfel de beste keeper in de geschiedenis.

Onder de verdedigers zal ik Puyol kiezen, omdat je in het verdedigingsspel alles geeft om je doel te beschermen. Hij toonde altijd deze passie en speelde voor zijn team. Hij was een leider. Puyol verdedigde altijd de belangen van het team. Ik denk dat hij de kwaliteiten personifieert die een goede verdediger, een leider zou moeten hebben, laat zien hoe hij voor zijn club moet spelen.

Op het middenveld zal Zinedine Zidane mijn keuze zijn, omdat hij alle trofeeën won die als speler kunnen worden gewonnen. Op belangrijke punten maakte hij altijd het verschil. Ik zal hem de beste middenvelder noemen.

Vooruit – Ronaldo, omdat hij mijn idool was. Voor mij was het ongelooflijk. Ik heb nog nooit een aanvaller gezien die speelt zoals hij. Hij is dus mijn favoriet ”, citeert spits Diario Sport.

Bedenk dat Braithwaite enkele weken geleden vanuit Leganes naar Barca verhuisde voor 18 miljoen euro.

Categories: uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *